Показване на 1–12 от 15 резултата

Горещите летни дни ни приканват да прекарваме повече време навън. Дейностите на открито са приятни, но излагат кожата ни на вредното въздействие на слънцето. Нашите продукти за слънцезащита предпазват от вредното влияние на слънчевите личи. Те защитават дермата и помагат на развитието на приятен слънчев загар.


Този тип козметика се използва както през лятото, така и през зимата. Продуктите за протекция се предлагат под формата на флуид, крем, лосион и олио, които се нанасят изключително лесно. Всеки от тях има специфино действие и предназначение за употреба. Предлагаме слънцезащитна козметика за лице и тяло, както и такава за различни типове кожа. Избери най-подходящия вариант за теб. 

Защо е нужно да се използват слънцезащитни продукти?

Защитата от слънце не е необходимост само при слънчеви бани на плажа или до басейна. Дори в облачно време, слънчевите лъчи могат да предизвикат нежелания реакции. За това е важно да се използват продукти за слънцезащита, когато се прекарва дълго време на открито.

Продуктите за слънцезащита за тяло от Bio Life Cosmetics:

  • Предпазват кожата от UVA и UVB лъчи;
  • Предлагат подходящото ниво на защита за тялото - специално разработени, за да отговарят на всеки тип кожа и нейното състояние;
  • Имат допълнителни предимства, които отговарят на индивидуалните нужди.

Слънцезащитен крем за тяло

За да предпазите кожата си най-добре при излагане на слънце, препоръчваме използването на слънцезащита за тяло с широк спектър. Такива са нашите слънцезащитни кремове, които предпазват както от UVA, така и от UVB лъчи. 

Избери слънцезащита за тяло, ако имаш чувствителна кожа, чувствителност към топлина или ако търсиш подходяща защита за бебета на 6 месеца или повече. Продуктите за слънцезащита за тяло са водоустойчиви и предпазват от около 40 до 80 минути при престой във вода (след което трябва да нанесете повторно).

Слънцезащитен спрей за тяло

Използвай слънцезащитен продукт за тяло, при излагане на продължително време под парещите лъчи на слънцето - той ще те предпази от вредните ултравиолетови лъчи и кожата ти няма да изгори.

Спреят е удачна форма на слънцезащита, който може самостоятелно да бъде нанесен по всяка част на тялото, без нужда от помощ. Спреят не е препоръчителен за употреба върху зони като лицето и ушите.

Слънцезащитно олио за тяло

Слънцезащитно олио - този вид продукт хидратира, като същевременно осигурява максимална защита от слънцето.

Растителните маслени съставки са идеалното решение за хора с чувствителна и податлива на външни влияния кожа. Олиото се задържа на кожата дори при мокрене. Неговият аромат остава върху кожата в продължение на целия ден, защото прониква дълбоко в епидермиса. Олиото не съдържа химикали, които могат да изсушат и да повредят дермата.