fbpx

Когато белите корени започнат да си личат, ние имаме решение за проблема с тях. Използвай натурални спрейове за боядисване на коса, които постигат равномерно покритие на косъма и маскират прецизно цялата зона.


Защо да използваме натурален спрей за боядисване на коса?

Нека бъдем честни - поддръжката на боядисана коса е ангажимент. Тя изисква посещение на фризьорски салон на всеки 2 до 4  седмици за оцветяване на корените. Не всички от нас обаче разполагат с времето и парите, необходими за въпросната поддръжка.

За щастие, Bio Life Cosmetics предлага натурален спрей за боядисване на коса, който прикрива израстването на корените. Продуктите, като спрейовете за коса Color&Soin, са изцяло натурални, със състав от чисти пигменти и растителни екстракти. Те са  безвредни за кожата на главата, като също предпазват и овлажняват скалпа и корените.

Избери спрей за коса Color&Soin и се наслади на:

  • Перфектно задържане - не се разтича при намокряне;
  • Бързо изсъхване - равномерен цвят за няколко секунди;
  • Естествени нюанси - наличен в 6 цвята;
  • Напълно безвредни - без начупване на краищата, изсушаване, дразнене или пърхот. 

Богат избор на цветове от гамата натурални спрейове

Гамата натурални спрейове се съчетава с бои за коса Color&Soin, защото се предлагат в богат избор от цветове - от русо и медно до кестеняво и черно. Каталогът се състои от голям набор от цветови предложения.

Натуралните спрейове за боядисване на коса действат мигновено, перфектно имитиращи цвета на косата. Те прикриват израсналите корени, без да се забелязва разлика с цвета.

Голям брой нюанси на всеки цвят

За всеки основен цвят са налични 6 нюанса. Какъвто и оттенък на цвета да има твоята коса, гамата от натурални спрейове за боядисване на корените има цветово решение за всяка.

Здраве за вашата коса и скалп

Bio Life Cosmetics предлага натурални спрейове за боядисване на коса, които са безвредни за скалпа и не увреждат косъма. Продуктите са направени по естествена формула, която съчетава в себе си само чисти пигменти и растителни екстракти.

С употребата им можеш да постигнеш естествени резултати за прикриване на корените. Натуралните спрейове за боядисване на косата осигуряват блясък и еластичност на косъма, като същевременно запазват скалпа.