ПРИ СТРЕС И ДЕПРЕСИЯ – ШАФРАН

Първия природения антидепресант „Сафрамил“ се справя успешна със стреса и депресията.

Успокой се с ….шафран ! Победи стреса и депресията, сега!

Saframyl

Французи създадоха първия в света природен антидепресант с вещество от близалцето на цветето, продават го и в нашите аптеки.

Сънотворни, успокоителни, антидепресанти – почти всеки от нас има в аптечката си хапче срещу стрес, „бичът“ на 21-и век. И с право, защото лекарите от Световната здравна организация бият тревога, че до 2020 година всеки втори болен ще е с влошено здраве именно заради силното нервно напрежение.

Популярните антистрес лекарства повлияват на психичното ни здраве, но проявяват и множество странични ефекти като сънливост, липса на концентрация, главоболие, умора, чувство за празнота, замаяност, но най-вече пристрастяване към тях.

Има ли безвредно природно успокоително?

Отговор на този въпрос дават още древните персийци и финикийци. Те са използвали шафрановия минзухар, известен днес като най-скъпата в света подправка шафран, за да премахват пристъпите на меланхолията, за подобряване на настроението.

Успокоителните свойства на екзотичния минзухар в наши дни преоткриха изследователи от френските лаборатории 3 Chênes /„Троа шен“, в превод „Трите дъба“/. Години наред те сътворяват безвредни натурални продукти за красотата и здравето.

На основата на шафрана „3 Chênes“ създава единствения естествен антидепресант в света – Saframyl /Сафрамил/. Първия природения антидепресант „Сафрамил“ се справя успешна със стреса и депресията.

Френските учени извличат от близалцето на шафрановия минзухар активно вещество, което блокира разграждането на серотонинa в организма, невромедиатор познат на всички като „хормон на щастието”. Серотонинът играе важна роля при регулирането на настроението, съня, сексуалността. Ниските нива на хормона са причина за агресивно поведение, клинична депресия, мигрена, раздразнителен стомах и различни нервни разстройства.

Французите патентоват „Satiereal“, извлеченото от минзухара вещество, което повишава концентрацията на серотонина в организма. Към него те добавят „Триптофан“ (основна аминокиселина), която засилва производството на серотонин и Витамин B6, който стимулира трансфера на серотонин към невроните и улеснява асимилацията. Така те обединяват синергията на 3 естествени, въздействащи върху „хормона на щастието“, съставки, за да създадат първото природно успокоително „Сафрамил“.

Направените клинични изследвания доказват, че „Сафрамил“ притежава антидепресиращо действие – 100 % от лицата, които го приемат, се освобождават от депресията и стреса след 14 дни.

При това без никакви странични ефекти и привикване, поради естествения произход на хранителната добавка.

Само една таблетка „Сафрамил“ на ден преди обедното хранене е достатъчна за премахване на безпокойството и нервността, връща усмивката и спомага за по-добър сън. Победи стреса и депресията.

Първият и единствен естествен антидепресант „Saframyl“ вече се продава в българските аптеки. Пълен списък на аптеките можете да намерите на този адрес –  Успокоителното природно хапче може да се купи и онлайн, в сайта www.biolifecosmetics.com

Лаборатории „Троа шен” са автор и на „SATIÉTÉ” – първия естествен продукт за отслабване на базата на шафран, който за кратко време стана хит на българския пазар.

Вносител: ”Био Лайф Козметикс” ООД
1756 София, бул.”Кл. Охридски”65, тел: 02/483 09 59