Токсините са основни пречки пред отслабването

В телата ни попадат изключително вредни токсини като пестициди, химикали, тежки метали, консерванти и оцветители чрез заседналия ни начин на живот, нездравословното и небалансирано хранене, мръсния градски въздух, пушенето, пиенето и приемането на медикаменти. Резултатът е следния: органите и имунната ни система са пренатоварени и сме предразположени към редица заболявания и проблеми с теглото.

shutterstock_245509429

Натрупване на токсини в организма

При нормални условия токсините се “обезвреждат” от черния дроб и се отделят ефикасно чрез урината, изпражненията и потоотделянето. Когато черният дроб е “бомбардиран” непрекъснато от постъпващи токсини, организмът не успява да се справи с всички вредни химикали и те се озовават отново в кръвта. Повечето от тези токсини не са разтворими във вода и за да се предпази от вредното им действие, организмът ги складира в мастната тъкан.

Как токсините предизвикват наднормено тегло?

Когато горите мазнини, мастните клетки отделят в кръвта акумулираните в течение на времето токсини. Попаднали отново в кръвообращението, те увреждат митохондриите – миниатюрни енергийни фабрики на всяка клетка. В този момент черният дроб трябва да се справя едновременно с токсините от външната среда и тези, складирани в мастните депа. Ако настъпят прекалено много токсични вещества наведнъж, се появяват симптоми като гадене, замаяност, обриви, главоболие, умора и други.

И тук идва моментът, в който трябва да благодарите на тялото си, защото то е прекалено умно и не би позволило да се самоунищожите толкова лесно. По тази причина то започва да се съпротивлява срещу окисляването на мазнини и метаболизмът се забавя, за да не се отделят допълнително токсини в кръвта. Точно тогава стартира и трупането на килограми.

Звучи доста страшно, но решение има винаги. Вече ви запознахме с идеите за отслабване с упражнения и с билки. Който и път да изберете, винаги можете да си вземете и допълнителен помощник.

Програмата 804 не залага на глад, убийствени упражнения или други крайни промени. Напротив – тя залага на баланс, разнообразие и здравословен начин на живот. В това се крие тайната ѝ. Заради това тя не е трудна за спазване. Не е необходима сила на волята, за да отслабнете с нея. Целият процес се състои от два вида естествени таблетки и един разтвор, които трябва да приемате всеки ден. Днес е най-подходящия момент да спрете самоунищожението на организма си!