fbpx

10 елементарни за спазване трикове за отслабване

Всеки иска да е слаб, но малко хора са склонни да полагат усилия за това. Ето защо ние ще ви предложим 10 елементарни за спазване трикове за отслабване:

 1. Пийте много вода. И винаги по 1 пълна чаша вода половин час преди хранене. Така ще притъпите усещането си за глад и ще избегнете моментите, в които искате да се натъпчете. Отслабването Ви е почти гарантирано.
 2. Хранете се често, но на малки порции. Ако усетите чувство за глад между храненията, го залъжете с 2- 3 солети, шепа ядки или просто някакъв плод. При всички случаи е по-добре отколкото, ако посегнете към шоколада или любимите си бонбони.
 3. Не се презапасявайте с храна сякаш настъпва краят на света.

  Много просто- ако хладилникът Ви е пълен, вечно ще се въртите пред него. Ако пък е полупразен, дори и да се въртите пред него, просто няма да има какво да Ви изкушава.

 4. Постарайте се да се откажете от всички тлъсти меса и риби. Т. е. вместо свинско, си вземете заешко или вместо джолан, купете бон филе или контра филе.
 5. За сладкишите и тестените неща вече е изговорено много и то не напразно. Ако „гоните“ отслабване, сведете консумацията им до минимум.
 6. Преразгледайте позицията си относно термичната обработка на храната. Когато смятате да изпържите или панирате предвидените за храна продукти, се замислете дали не можете да ги приготвите на пара, на фурна, на скара или просто да ги сварите.
 7. Не прекалявайте с алкохола. В чаша вино на обяд или на вечеря няма нищо лошо, но ако са 2 или дори 3 вече е проблем. Алкохолът е много калоричен, особено твърдият.
 8. Ако сте любител на лютото, се постарайте да го намалите. Доказано е, че лютите чушки са много полезни за здравето, но те също така и отварят апетита. Така че- да, хапвайте ги с наслада, но само от време на време, а не на всяко ядене.
 9. Не забравяйте да се движите.

  Ако не сте от спортните натури и нямате желание да прекарате дори и половин час във фитнеса, просто се разхождайте. Всеки ден по 30 мин и резултат със сигурност ще има. Когато трябва да отидете до близкия магазин, не използвайте колата си, а краката си. И по-добре слезте пеша, а не с асансьора. Естествено, ако не живеете на 15-ти етаж. И ако темата „отслабване“ Ви вълнува.

 10. Можете да си помогнете и с естествени хранителни добавки за отслабване. Става въпрос за онези продукти, които не са лекарства и не изискват рецепта. А за био хранителните добавки, които са изцяло натурални. Няма как тук да не се споменат Сатиете и Липофедрин на френската лаборатория Троа Шен. Тя е истинският професионалист по отношение на хранителните добавки за отслабване и можете напълно да ѝ се доверите.

Споделете своите трикове за отслабване, ако се различават от нашите.