Как да премахнем целулита?

Целулит : премахване? Супер неприятна, но и полезна тема за всички дами.

Няма нищо по-досадно от целулита. Дори и възрастта не е пречка за появата му. Помислете си само колко млади момичета виждате вече, чиято портокалова кожа се набива на очи. Особено значение нямат и килограмите. Установяват и мъжете. Скрита зад дрехите може една жена да им се стори истинска фиданка. Супер красавица с перфектно тяло! Но Леле майко, какво се случва като се съблече? По-добре да ѝ се наслаждавате на тъмно, за да си спестите неприятната гледка на нейния целулит. Ето защо единственото решение за гадния целулит е премахването му.

Лосион в черна опаковка против целулит

Ето няколко адекватни решения за премахване на целулита.

 1. Предназначените за борба с целулита мазила
  Надали има магазин за козметика, който да не предлага такива. Повечето от тях съдържат кофеин, L- карнитин, ретинол и хилауронова киселина. Но има и такива, които включват в състава си пчелен восък или други природни продукти и билки. Като кръглолистна урока или червен пипер.
 2. Спорт
  Няма как да го пренебрегнем. Има специални упражнения, които се грижат за изгарянето на излишните мазнини и съответно на целулита. Всеки треньор, колкото и да е бездарен, ще намери решение на въпроса целулит: премахване. От Ваша страна ще се изисква само изпълнение на зададените Ви фитнес програми и достатъчно търпение. Ако пък не желаете да посещавате фитнес салон, можете просто да плувате. Водата в съчетание с движението също се бори ефективно в борбата с целулита.
 3. Специализирани антицелулитни терапии
  Варианти има много. Предлагат се антицелулитни масажи, антицелулитна мезотерапия, антицелулитна терапия с кал, антицелулитна терапия с ултразвук и какво ли още не.
 4. Антицелулитни диети
  И такива има много. Навсякъде в информационното пространство има купища, така че няма да задълбаваме.
 5. Хранителни добавки, борещи се с изгарянето на мазнините и съответно срещу целулита
  И те са много, но избирайте само онези, които са на билкова основа. Много от тях действат и срещу борбата с излишните килограми. Имат дори и детокс ефект.
  И накрая е добре към темата целулит: премахване да добавим, че най-бързо бихте се справили с този проблем при съчетаването на няколко от гореописаните варианти. Ако не искате да стигнете до крайния, а именно липосукция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *