Витамини срещу импотентност

Въпреки че има много лекарства, за които се твърди, че помагат при импотентност, често се премълчават множеството рискове, които крият. Природните активни съставки във VirilMax нямат вредни странични ефекти, затова ние предпочитаме естествените и прости решения! Ето няколко витамина, които могат да помогнат на мъжките Ви функции и които можете да започнете да приемате още днес без риск чрез храната или чрез хранителна добавка.

shutterstock_264673079

Витамин E

Витамин E отдавна се свързва със сексуалното представяне, отчасти защото е свързан с производството на сексуални хормони, като тестостерона. Освен това витаминът допринася и за доброто кръвообращение и мускулното здраве – ключови фактори за ерекцията.

Витамин C

Освен за имунната система, витамин C е важен и за поддържане на здрави кръвоносни съдове. Проучвания показват, че витамин C подобрява вътрешното покритие на съдовете, което е изключително важно за постигането и задържането на ерекция.

Витамин B комплекс

Витамините от комплекса B са изключително важни за здравето и имат много плюсове, но най-важните от тях за импотентността са тези, свързани с кръвообращението и виталността като цяло.

  •         Витамин B1 увеличава енергията и циркулацията на кръвта
  •         Витамин B3 помага за синтеза на сексуални хормони и циркулацията
  •         Витамин B6 увеличава невротрансмитерите и увеличава реакцията към сексуални стимули
  •         Витамин B12 е свързан с предотвратяването на импотентността като цяло.

Витамин D

Витамин D също е важен за цялостното здраве, но освен това помага за производството на хормони и ензими. Проучвания показват, че той подобрява издръжливостта на мъжа, броя на сперматозоидите и лекува еректилната дисфункция.

Заключение

Ако страдате от импотентност, не се насочвайте веднага към лекарствата с рецепта. Може да съжалявате, а да е имало много по-просто и безопасно решение – приемът на повече витамини. Ако това не е достатъчно, Ви препоръчваме VirilMax – естествена хранителна добавка с екстракти от множество билки, която е изключително ефективна при еректилна дисфункция. Прочетете повече или поръчайте VirilMax сега!