За какъв тип прически е подходяща боя за коса медно русо

За какъв тип прически е подходяща боя за коса медно русо

Няма как да не се сещате какво се подразбира под боя за коса медно русо. Точно онзи цвят, напомнящ цвета на същинския мед.

Медно русият цвят се свързва не само с цвета на меда. Той е цвят, който се свързва със сладострастието.

Представете си някоя жена с дълга до раменете коса, боядисана с боя за коса медно русо.

Но си я представете застанала на перилата на някоя яхта и с прозиращо през развятата ѝ коса слънце, което я обагря и подчертава цвета ѝ. Хм, определено тази жена би Ви заинтригувала, дори и да не сте преминали на другия бряг. Просто тя би Ви впечатлила. Ако сте мъж, бихте се престрашили да я поканите на среща, а ако сте жена, бихте я попитали директно как косата ѝ има такъв прекрасен оттенък. И дали можете и Вие самата да го постигнете.
Най-хубавото на споменатата боя за коса медно русо е, че тя подхожда на почти всички прически. Няма значение от дължината на косата или пък от вида на прическата Ви. По-сложно би Ви било да поддържате косата си с такава боя, ако натуралният цвят на косата Ви е коренно различен. Защото с цел да не се вижда естественият цвят на корените на косъма Ви, ще трябва да се боядисвате доста често. В такива случаи е абсолютно задължително да наблегнете на бои за коса, които са безвредни. От безамонячните бои, които не съдържат силикони и парабени.

За какво  е подходяща боя за коса медено русо

Използването на боя за коса медно русо е много подходящо и при направата на прически от типа на омбре или балеаж. От онези, при които се цели преливане на цветовите нюанси. Можете да я употребявате и при направата на кичури, стига да разполагате с подходящата основа. Или поне да сте се сдобили с такава.
Ако пък искате нещо по-екстравагантно, пробвайте да боядисате само бретона си в медно рус цвят. Но е добре все пак да съчетаете този цвят с цвета на останалата Ви коса. Т. е. основата ѝ е добре да е или кестенява, или руса. Така поне съветват фризьорите. И за завършек- в крайна сметка какво ще правите с косата и с прическата си, си е Ваша работа. Важното е да се харесвате, но ако искате да се боядисате в цвяте медено рус, ви предлагаме да го направите с натурална боя за коса цвят медено рус