Бронзов тен, без компромис в защитата!!!

piz buin tan intensifier lotion and box spf30 lowres
Лосион за бронзов тен

 

Бронзов тен за седмица?!

Piz Buin Tan & Protect е иновативна технология, която дава възможност времето за получаването на красив и естествен тен да се намали на половина!

Тази технология позволява на потребителите да не правят повече компромис със защитата от вредното влияние на слънчевите лъчи, за да получат красив и естествен тен. Изследвания ин-витро* доказват, че технологията на Piz Buin Tan & Protect спомага за повишаване на тена с 70%, докато широкоспектърни филтри предпазват кожата от вредното въздействие на слънчевото лъчение.

Когато кожата е изложена на въздействието на слънчевите лъчи, тя естествено се опитва да се предпази чрез производството на меланин. Меланинът се освобождава в горните слоеве на кожата, като предпазва уязвимите епидермални клетки от увреждане. Резултатът от производството на меланин е пигментирането на кожата, което се нарича тен.

Piz Buin Tan & Protect е иновативен продукт за защита от слънцето, който съдържа авангардната съставка, наречена Melitan. При прилагането на тази съставка се стимулира процес, който предизвиква естествено производство на меланин в кожата. В резултат на това се получава великолепен естествен тен, за половината от времето, което обикновено е необходимо.

Всеки от нас иска здравословен, блестящ тен на кожата. Piz Buin Tan & Protect помага и за по-продължителното му запазване. Формулата на Piz Buin за UVA / UVB защита от слънцето е обогатена с овлажняващи съставки, които осигуряват дълготрайна хидратация и предотвратяват излющването на кожата. Продуктът съдържа и витамин Е – антиоксидант, спомагащ за засилване на естествената защита на кожата и предотвратяване на преждевременното й стареене.

И така, Вашият тен се образува за по-кратко време, а Вие му се наслаждавате по-дълго.

Piz Buin Tan & Protect може да намерите в онлайн магазина тук.

*клинично изследване на епидермиса (горния слой на кожата).