Женшен и пчелно млечице за здраве, тонус и енергия

Здравето и здравеопазването са най-обсъжданите теми от началото на ХXI-ви век. С всеки изминал ден се увеличава броят на болните хора. Днес здравето стои над всичко. Измислят се всевъзможни лекарства за различни болести, които помагат за едно, а увреждат друго. Много често започва да се прибягва до народната медицина и хомеопатията при най-различни заболявания, като се използват вещества от природата. Такива са женшенът и пчелното млечице.

shutterstock_401002480

Женшенът е растение, съществуващо от преди един милион години. „Коренът на дълголетието“ още в древността е лекувал много болести. Той е богат на фитостерини, слуз, глюкоза, танин, смоли, алкалоиди, захари, пектинови вещества, ферменти. Съдържа витамини като B1, C и В2, както и манган, желязо, соли и фосфор. Ефирното масло панаксен оказва благоприятно влияние на кръвоносната система и сърцето.

Коренът на женшена има противовъзпалителен ефект и е имуностимулатор. Помага за излекуването на много болести като кашлица, безсъние, лесно забравяне, отслабване на белите дробове, диабет, бъбречна недостатъчност, липса на енергия, импотенция при мъжете и др.

Пчелното млечице пък е пчелен секрет, с който се изхранват младите пчели в кошера след излюпването им. То съдържа 18 аминокиселини, белтъчини и витамини. Има висока хранителна стойност.

Пчелното млечице се използва от човека като хранителна добавка с висока хранителна и биологична стойност. Лечебното му действие се изразява в подобряване на общия тонус, обмяната на веществата и храносмилането. Прилага се при хипертония и хипотония, астма, анемия, ставни заболявания и коронарна недостатъчност.

Комбинация между тези дарове от природата можете да откриете в ампулите за тонус, енергия и имунитет –  БИО ЖЕНШЕН С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ. Това не е лекарствен продукт,  а сертифицирана биологична хранителна добавка с приятен вкус. Със своята концентрация на активни вещества –  БИО ЖЕНШЕН С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ е подходящ за употреба от цялото семейство!