Златни правила за стегнат бюст

За съжаление, увисналите гърди са проблем, който никоя жена не може да избегне, независимо от възрастта си. Факторите за отпускането могат да бъдат генетични, от нездравословен начин на живот, бременност, дори и напреднала възраст. Но стига толкова лоши факти, хубавото е, че има няколко златни правила, които, ако поне малко спазвате, ще предпазите или подобрите състоянието на гърдите си, така че те да изглеждат стегнати и да ви карат да се чувствате добре.

shutterstock_104115854

Студена вода

Да, точно така – студена вода, гърдите я обичат. Хладките душове и масаж на гърдите са идеалния начин за справяне с увисването. Тя ги поддържа във форма и стегнат вид. Друга вариация е да използвате бучка лед.

Хранене

За да се радвате на здрав бюст, е добре да добавите в менюто си зърнени храни, сусамени семена, соя или житни кълнове, които можете да добавите в салатата или соса. Рибата тон, херингата и като цяло всички видове риби имат благоприятен ефект върху бюста.

Правилна стойка

Изтеглените назад рамене и изправеният гръбначен стълб със сигурност са правилния начин да предпазите гърдите си от увисване. А и дори да не са, изгърбването само по себе си предполага те да изглеждат увиснали, дори и да не са, ако сте с малко по-голям бюст. Затова не пропускайте, когато сте седнали или се разхождате, да поддържате гърба си изправен. Ползите от правилната стойка са не само за гърдите, а като цяло за тялото.

Фитнес

Колкото повече тонизирате гръдните си мускули с физически упражнения, толкова по-здрави и стегнати ще бъдат гърдите ви. Има безброй упражнения с гирички, лост или друг вид фитнес уреди, с които да натоварите тази част на тялото.

Но затова се иска доста упоритост. Ако не сте от атлетичния тип хора, имаме още едно предложение за справянето с увисналите гърди – Push Up гел за гърди. Това е стягащ и концентриращ екстракт за бюста, който стимулира клетъчния метаболизъм. Ефектът му е енергизиращ. Той има уплътняващо действие, което би помогнало за стриите, появили се в резултат на напълняване или отслабване.